Experience Technology

holospot

Allright, igår drog vi igång en ny modul. Experience Technology skall pågå i fyra veckor och kommer att ge oss chansen att förstå, använda och implementera teknologi genom att prova olika metoder att arbeta och tänka. I slutet av dessa fyra veckor kommer vi ha en utställning då vi kommer få chansen att visa upp våra projekt som kommer vara ruskigt roliga. Mer om det kommer sen.

Angående bilden, Holospot. Imorse fick vi ett uppdrag då vi skulle komma upp med ett koncept som skulle presenteras. Konceptet skulle baseras på ett citat och vårat blev: "Dont judge the book by its cover". Vi tolkade citatet på vårt vis och kom fram med ett klyftigt koncept som handlade om roliga saker.

Attention: Den här bloggen kommer att redigeras hårt inom kort.

Prop Dylan

prop

Prop Dylan Cover - Catapults Entertainment - CD Cover Design Done

Flyah' for di fyah'

drifter

Klubb Drifter, Borlänge - Flyer done

Full Metal Jacket Animation


fm
Allright. Idag slutförde vi vårt grupparbete vi blivit tilldelade av de animatörer vi haft på besök den senaste veckan. Vi fick projektet igår eftermiddag och det skulle presenteras idag på förmiddagen. Vi skötte det finfint och här är resultatet!

Creds till Daniel Weström, Andreas Miller, Kristian Luoma, Pål Linder och mig själv, Fredrik aka. Fredus Winetown.

Naturrutan

nr

Allright. Tre dagar in i motionveckan och jag har fått smaka på ett program som förmodligen kommer att bli mitt nya favoritprogram, AfterEffects! Som vanligt när jag provat något nytt kul så frågar jag mig själv varför jag inte jobbat med programmet tidigare? Alltid samma orsak, Photoshop har tagit upp för mycket tid. Onödigt mycket tid. Nu är det verkligen dags att ta ett skutt utanför min comfort-zone och experiementera mer med annat smaskigt. Som t.ex. AfterEffects!

Dance with me!

vl

Woah woah, jag är med på sidan, hell yes.

Vem vill dansa med mig? Jo, Kerstin!

Så här kände jag, 2 dagar in i UGL'en

UGL

Norpat från min bilddagbok:

"woah woah, första minuten framför en dator under denna ugl vecka. kursen är galen. kursen är underbar. kursen är cpskadad. kursen är rolig. kursen är utvecklande. kursen är sinnessjuk. kursen är chill. kursen är turbocharged. kursen är extrem. kursen är givande. kursen är skapande. kursen är så galet weird. kursen är ugl. jag är splittrad men hel, yr men soft, glad med ledsen. jag saknar min bryd. känns som att bilddagboken är för litet för mig. jag är stor! jag är en människa! jag har känslor! mitt hjärta snurrar, min hjärna bultar. allt är för mycket men för lite. im fucked up, that's for real. god natt, ska upp om 6 timmar för att sen spendera ytterligare fjorton timmar av analyserande, pratande, kännande, lyssnande, görande, gruppande, muppande, juppande. gosh mosh posh losh swosh! "

Idag är jag otroligt glad över att jag fått gå UGL och fruktansvärt stolt över mitt diplom...

Ett tips till mänskligheten: Gå kursen!

Education 2.0

ED

Allright folks. Tänkte skriva mitt första inlägg som har något med Hyper att göra. Vi har som sagt kört igenom vårat första projekt. Min grupps ämne blev till vår stora besvikelse 'education'. Nog kunde vi göra något roligt av det tråkigaste trodde vi med ACK så fel vi hade. Vårat arbete skulle vara fokuserat på just utbildning och hur vi kunde gå till väga för att förbättre den inom de kommande åren. Efter många om och med kom vi fram till den idé vi presenterade. Education 2.0. Utbildningen där eleven/eleverna står för sitt eget utvecklande. En skola där läraren inte är kung utan peasant och där eleverna är i fokus. Bort med värdelösa faktaböcker och in med wiki-tänk och galna projektarbeten där kreativiteten får härja fritt. För att man skall kunna utvecklas måste man vilja utvecklas. Indeed. Den drivkraften saknar många idag men i framtiden kommer det vara nya pannkakor i stekpannan. Jag vill utvecklas så jag låter mig utvecklas. Kunskap och kompetens kommer inte av sig självt, oh no. Kunskap finns runt omkring oss konstant, inte minst här och nu i datorn. Så, ta tillfället i akt och gör något nyttigt utav det. Min blogg är inte värd att läsa med tanke på allt gött som finns på internet. Så tryck bort den här tabben och googla lite istället vettja.

IOJ



I'm done, done, done.

RSS 2.0